Moikka ensimmäisen blogipostauksemme arvoisat lukijat! 

Nyt on virallisesti uusi Ruutu Showroom avattu, toivottavasti palvelusta on teille hyötyä ja saatte inspiraatiota videomainonnan luovan suunnitteluun ja räätälöintiin. Case esimerkkien lisäksi päivitämme tänne myös ajankohtaista tietoa katselusta ja profiilista Ruutu Videoverkoston osalta, tai mitä nyt ikinä koemmekaan tarpeelliseksi teille viestiä. Jos juuri sinulle tulee mieleen ideoita tai kehitysehdotuksia tämän palvelun sisällön osalta, niin olethan meihin yhteydessä, arvostamme sitä valtavasti! 

Sitten vähän toisenlaiseen asiaan.

Monesti asiakasvastaavamme ovat ne, joiden kanssa olette arjessa useinkin yhteydessä, mutta ns. myynnin etulinjan takana meitä on useampi, jotka saatatte tuntea nimeltä, mutta ovat henkilöinä teille ehkä hieman vieraampia. Ajattelimme tämän uuden showroomimme avaamisen yhteydessä esittäytyä ja tässä onkin meidän viiden hengen ydinjengimme, jotka vastaamme osaltamme mm. siitä, että tarjoamamme videotuotteet ovat huippuluokkaa, asiakkaidemme mainokset näkyvät, kuten sovittu ja raportit ovat teillä, kun niitä tarvitsette . Tämä jengi on myös apunanne ja käytettävissä erilaisissa tuotanto- ja räätälöintiasioissa videomainonnan osalta. 

Inspiroivia hetkiä uuden Ruutu Showroomin parissa! 

Toivottavat,

Henriikka, Tony, Kalle, Outi ja Teemu