VIDEOTIIMI 2.0

Videotiimissä on tapahtunut muutoksia viimeisen puolen vuoden aikana. Pitkään tiimissä ollut Kalle Alanen siirtyi yrittäjäksi ja Outi Mäkelä jäi vuoden vaihteessa äitiyslomalle. Tiimi on kuitenkin saanut uusia vahvistuksia! Patrick Laukkonen aloitti marraskuussa tiimissä tuotepäällikkönä. Patrick siirtyi Sanomalle IUM mediatoimistosta ja tuo tiimiimme tuoretta näkökulmaa toimiston puolelta. Kolmantena tuotepäällikkönä vuoden alusta aloitti myös Lassi Miettinen, joka siirtyi mobiilimainonnan tuotepäällikön paikalta videomainonnan pariin. 

Videokampanjasuunnittelumme sai syksyn aikana vahvistusta Camilla Sipilästä, kun hän siirtyi displaymainonnan trafiikista videopuolelle. Henriikka Mäkelä jatkaa edelleen videokampanjasuunnittelussa Camillan parina. Tony Stenlund on siirtynyt kampanjasuunnittelusta teknisempiin hommiin kehittämään videomainonnastamme vieläkin toimivampaa ja parempaa. 

Ja tiimissä toki jatkaa edelleen Mira Vaurula, joka aloitti tuotepäällikkönä tiimissä kesäkuun alussa ja koko porukkaa vetää Teemu Suominen, pitkän linjan videoammattilainen.

Tiimimme on nyt täydessä vahvuudessaan palvelemaan teitä asiakkaita videomainonnan tarpeissa. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää liittyen videomainontaan, niin olkaa rohkeasti yhteydessä!